HUS HIF RYYleistäKisat 2017AjankohtaistaTiedotteet Lentopallo ja Sähly jatkuu...ValokuvatYhteystiedotLinkit ja Palaute
HAKKILAN URHEILUSEURA HAXBÖLE IDROTTSFÖRENING RF
HUS HIF RY
Tiedotteet
Hakkilan Urheiluseura ry Haxböle Idrottsförening rf

TAPAHTUMIA VUONNA 2016 Kalenterivuosi 2016 oli Hakkilan Urheiluseura ry:n 49. toimintavuosi ja seura täyttää tänä vuonna 50 vuotta! Toiminta painottui lasten ja nuorten osalta syksyllä yleisurheiluun ja sählyyn sekä aikuisten osalta kuntolentopalloiluun. Järjestimme nappulasarjakisat heti koulujen alettua. Lajeina olivat 30/50 metrin juoksu, pallonheitto ja pituushyppy. Lentopalloilussa HUS pelasi menestyksekkäästi kuntolentopallosarjassa.

TOIMINTAKERTOMUS 2017 Kilpailutoiminta Lapsille järjestämme jälleen yleisurheilun kolmiosaiset sarjakilpailut. Alustavat kisapäivät ovat to 17.8., ti 22.8. ja ti 29.8. Aikuiset lentopalloilijat osallistuvat kuntolentopallosarjaan. Kuntourheilu Kuusikon koulun liikuntasalista anotaan aikuisten lentopallovuorot (ke ja la) ja lapsille sähly- ja sulkapallovuoro (su). Tennistä voi harrastaa Hakkilan urheilukentän tenniskentällä. Talvikaudella luistellaan, mikäli Vantaan kaupunki jäädyttää alueen luistelua varten. Laskiaistapahtuma pidetään lumitilanteen sen salliessa. Ylläpidetään urheiluseuran kotisivua www.hus-hif.fi

Tiedotamme myös facebookissa ajankohtaisista tapahtumista: Hakkila/ Kuusikko/ Heidehof alueen ryhmässä. Hakkilan Urheiluseuran vuosikokouksessa 25.5.2017 valittiin seuran puheenjohtajaksi edelleen Pertti Myllys. Urheiluseuran johtokunnan jäseniksi valittiin toimintavuodelle 2017 seuraavat henkilöt: Puheenjohtaja Pertti Myllys Varapuheenjohtaja Jukka Ihalainen Jäsen Lassi Markus Jäsen Kimmo Tiisijärvi Jäsen Kari Mämmi Rahastonhoitajana jatkaa Lassi Markus. Sihteerinä toimii edelleen Kimmo Tiisijärvi. Tilintarkastajina jatkavat Hans Flinck ja Mikko Anttila.

Seura hankkii varoja toimintansa tukemiseksi vuotuisilla jäsenmaksuilla. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on edelleen 15 €/talous. Tenniskentän käyttömaksu on 20 € /talous. Otamme kiitollisina vastaan pienetkin rahalahjoitukset niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä. Seuran tili on Hakkilan Urheiluseura ry / Fi26 1220 3000 2151 41.
Viitenumero on 709.

Huom! Kevättalkoot pidetään kentällä ma 5.6.2017 alkaen klo 18.00. Tällöin siivotaan ja kunnostetaan kentän ympäristöä yhteistoimin. Tule siistimään yhteistä aluettamme.

Liikunnallisin terveisin Hakkilan urheiluseura ry
Pertti Myllys GSM 050 - 336 0303
info@hus-hif.fi www.hus-hif.fi

Seuran toimintaa tukemassa: TR- Kaluste Oy Porttisuontie 7 02100 Vantaa www.tr-kaluste.fi

HUS HIF RYYleistäKisat 2017AjankohtaistaTiedotteet Lentopallo ja Sähly jatkuu...ValokuvatYhteystiedotLinkit ja Palaute